Gedetailleerde notities over stormbaan huren

Ons hindernisbaan ingeval die is een hete toevoeging met iedere feestelijke gebeurtenis, doch dit is tevens perfect teneinde een competitief basisbestanddeel toevoegen met bijvoorbeeld een sportdag. Een stormbaan is bestemd wegens zowel jong ingeval oud!

TOP ATTRACTIE!!! 14 m klimmen en klauteren en super te benutten icm Jungle Run stormbaan. Zo bezit u zo 30 meter stormbaan en een absolute topper op ieder evenement

Deze stormbaan kan zijn na vele jaren alsnog steeds ons omvangrijke uitdaging vanwege jong en oud. Dus hebben wij besloten om die stormbaan Sanka in exact dezelfde uitvoering te hernieuwen, zodat onze klandizie hier wederom vele jaren plezier aan mogen ondervinden.

Een stormbaan is te vervoeren op ons aanhangwagen of in ons busje. Het zwaarte met de een paar delen van een stormbaan bedraagt 380 kg. Zelf afhalen is een gezelligste manier teneinde een stormbaan te huren. 

Hofstad laat dit kind in los en ga de strijd met elkaar aan op een aangaande de vele stormbanen betreffende Springkussenverhuur Den Haag. Laat dit Haagse groene/gele hart eerder kloppen en is een Beugelsdijk met een omgeving betreffende die groene/gele voetbal voetbal stormbaan! 

Passend vanwege teambuiding- straatfeest – sportevenement -beach soccer – beach party – verjaardag – schooldag – speeltuin – camping – bbq. De buizen bestaan ruim 5 lang waardoor passend vervoer vereist kan zijn

Ras Attractieverhuur bezit diverse hete stormbanen tot 23 meter in de verhuur, maar zodra u een diverse stormbanen achter mekaar plaatst dan komt u dan ook uit op ons stormbaan aangaande verdere dan 40 meter!! 

Naast stormbanen verhuur in Limburg kan u dan ook ook voor ons terug wanneer u op speurtocht raakt naar Oud Hollandse spelletjes, voetbal-, kermis- en zwembadspelen.

Wij beschikken over verscheidene leuke stormbanen te huur vanwege de meest uiteenlopende evenementen. Doch waar dien je op letten voor het huren met een stormbaan?

Bij Axitraxi kan u uitsluitend attracties huren met professionele kwaliteit. Zekerheid staat voor Axitraxi hoog in het vaandel. Elke attractie die u huurt voldoet met de wettelijke keuringseisen en bezit ons eigen certificaat over goedkeuring.

Base-Jump Deze topattractie is één van de meeste sensationele attractie die wij in ons collectie beschikken over. Ervaar het originele idee betreffende een vrije val over 3 meter.

Stormbanen kunnen heel groot zijn, dus heb je dan ook veelal twee of verdere blowers nodig. Die worden bijna iedere keer meegeleverd inclusief de stormbaan. Verder de benodigde grondzeilen, haringen en touwen vanwege een verankering en een handleiding zijn incluis een huur aangaande een hindernisbaan.

V. U dient ons luchtkussen iedere keer te verankeren en een blower en stroomtoevoer echt af te schermen. Gedurende dit toepassen betreffende een luchtkussen is toezicht via ons volwassen man verplicht. 

U dan ook kunt de stormbanen tevens betreffende mekaar verbinden teneinde zo een extra grote stormbaan te creëren. U kan onder andere alsnog ons klim- en glijbaan met uw stormbaan toevoegen. Neem gerust contact met ons read more op teneinde een opties door te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *